NM_11.jpg

Yin yoga

Yin Yoga is een rustige vorm van yoga waarin houdingen langer worden vastgehouden. Tijdens een Yin Yoga-les richt je je aandacht minder op spieren, maar veel meer op ons bindweefsel en energiebanen. Deze les is heel geschikt als je graag iets flexibeler wil worden en /of je wil verdiepen in de meditatieve kant van Yoga.

Door yin yoga te beoefenen kun je de balans tussen yin en yang weer herstellen. Tijdens een les ligt de focus op het versterken en versoepelen van het bindweefsel en de gewrichten. Houdingen (asana's) worden gemiddeld 3 tot 5 minuten aangehouden, waardoor je leert om echt te ontspannen in een houding en meer stil te staan bij jezelf. Naast fysieke voordelen zorgt yin yoga ook voor een goede doorstroming van levensenergie (prana) in je lichaam. Op deze manier komt er niet alleen ruimte in je lichaam, maar ook in je hoofd en geest.

Intensiteit: 1/2 | Gevorderden
Rooster: di. 20.30 uur en wo. 09.15 uur


Proefmaand:

4 weken onbeperkt lessen

voor €55

Wil je alles lessen een keer proberen? Dat kan! Met een proefmaand kun je 4 weken lang alle lessen uitproberen en voelen welke lessen bij jou passen. Betaling via iDeal en met je eigen account kun je alle lessen online reserveren.