Ik heb geen yoga ervaring kan ik dan wel meedoen?

Natuurlijk! Wij vinden dat Yoga voor iedereen is. En bij ons staat centraal dat iedereen elke les kan volgen. Wel hebben we per les een 'level 1 of 2' aangegeven op het rooster wat de intensiteit aangeeft. Maar jij bepaalt zelf in de les welke oefeningen er wel of niet prettig voelen en wanneer je even rust nodig hebt....

 

Waarom is Yoga/Pilates goed voor mij?

Tja waar zullen we eens beginnen; opbouwen uithoudingsvermogen, kracht, flexibiliteit, concentratie, beter slapen, ontspanning.... En nog zoveel meer. Kom langs om te ervaren wat het voor jou doet...

 

Zijn de lessen ook voor mannen?

Ja! Mannen zijn zeker welkom bij ons!

 

Wat moet ik meenemen naar de les?

Wij hebben yogamatten, blokken, meditatiekussens in de zaal. Natuurlijk mag je je eigen yogamat meenemen. Ook een handdoek is prettig. Wellicht wil je na de les even douchen bij ons? In onze shop zijn er ook yogamatten en antislipdoeken te koop. In de zaal is er een ruimte waar je kleine waardevolle spullen, zoals je portemonnee, telefoon (op stil) en of sleutels kunt neerleggen.

 

Kan ik mijn abonnement pauzeren?

Ga je op wereldreis, ben je zwanger of heb je een andere bijzondere reden? Dan kun je natuurlijk in overleg met ons tijdelijk je abonnement pauzeren.

 

Kan ik mijn vriend(in) een keer meenemen?

Natuurlijk! Wij vinden het altijd leuk als je iemand meeneemt. Een losse les kost bij ons 15 euro en kun je voor of na de les pinnen.

 

Staat je vraag en antwoord er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.