Schermafbeelding 2018-06-06 om 10.31.11.png
shutterstock_378684115.jpg
23308659_s.jpg
lg.jpg
lg.jpg
39130002_909541612589919_7608566532305584128_o.jpg
shutterstock_355565348.jpg
i-scream-coffee-2.jpg
lg.jpg
shutterstock_397463170.jpg
Schermafbeelding 2018-06-06 om 10.31.11.png

Specials


Leuk! Weer eens wat anders. Regelmatig organiseren we leuke wisselende yoga workshops en specials: nieuwe uitdagingen en leuke extra's.

SCROLL DOWN

Specials


Leuk! Weer eens wat anders. Regelmatig organiseren we leuke wisselende yoga workshops en specials: nieuwe uitdagingen en leuke extra's.

Specials van deze maand:

 • Run & Yoga workshop | Hardlooptechniek - zat. 19 jan. 10.30 uur
  Haal je meer uit je hardlooptraining
  Lees meer→

 • Yoga Nidra (in de Aerial doeken!!) - zon. 27 jan. 20.00 uur
  Yoga Nidra is een oude Yogavorm die lijkt op slapen maar waarbij je niet in slaap valt.
  Lees meer →


 • Meditatie op Zondag - zon. 3 feb. 20.00 uur
  60 minuten mediteren en ontspannen
  Lees meer →

 • Challenge: Yoga & Detox - start ma. 4 feb.
  Wij dagen je uit! 10 dagen lang elke dag yoga.
  Lees meer →

 • Do-In Workshop (element water) - zon. 10 feb. 20.00 uur.
  In deze Workshop gaan we veel ervaren en voelen.
  Lees meer →

 • Aerial Yoga Basics Workshop - vrij. 15 feb. 20.00 uur
  Leer de basics van Aerial Yoga
  Lees meer →

 • Yin Yoga XL workshop - zon. 17 feb. 20.00 uur
  Laat je 1,5 uur lang onderdompelen in een ontspannen Yin Yogales
  Lees meer →

 • Pie & Lattes - zat. 23 feb. 11.00 uur
  De Apres Ski editie
  Lees meer →

Ook leuk! Aerial Yoga met je eigen groep
Teambuilding, studentenuitje of vrijgezellenfeestje... Dat vraagt om een leuke groepsactiviteit! Samen hangen, schommelen en relaxen in de doeken.
Lees meer

shutterstock_378684115.jpg

Run & Yoga workshop


Run & Yoga workshop


Workshop run & Yoga| looptechniek

zaterdag 19 januari, 10.30 uur

Of je nu af en toe hardloopt, of traint voor een marathon: met een goede looptechniek haal je meer uit je training en verminder je de kans op blessures. Tijdens deze workshop zullen gaan we vanaf de Herengracht rustig rennend (dribbelend, ongeveer 15 min aaneengesloten) naar onze 'interval-locatie'. Daar zullen we 45 minuten gaan 'spelen', met verschillende ondergronden, snelheid en technieken. Je krijgt persoonlijk advies over je houding en mogelijke verbeterpunten. Na het interval-gedeelte dribbelen we weer terug naar Namasté en zullen we nog 15 minuten door middel van yogahoudingen de gebruikte spieren te stretchen.

Geschikt voor iedereen die minimaal 25 minuten aaneengesloten kan hardlopen!

Kosten: leden geen extra kosten
Losse les (niet leden): €15

Docent: Marie-José de Koning


23308659_s.jpg

Yoga Nidra


Yoga Nidra


 

Yoga Nidra (in de Aerial doeken)

Zondag 27 januari, 20.00 uur

Yoga Nidra is een oude Yogavorm die lijkt op slapen maar waarbij je niet in slaap valt. Sterker nog, je bent bijna meer alert dan wanneer je wakker bent. Je werkt naar deze staat toe door middel van een aantal systematische oefeningen en visualisaties. Je komt fysiek, mentaal en emotioneel compleet tot ontspanning en raakt daarnaast in een hele ontvankelijke staat. Hierdoor kunnen spanningen die je onbewust vasthoudt, verwerkt worden en kan je lichaam zich op verschillende vlakken compleet ontspannen. En je ervaart helemaal de ultieme ontspanning liggend in het Aerial doek: wegzinkend en schommelend in je hangmat kom je helemaal tot rust.

Bij Yoga Nidra is het niet de bedoeling dat je tijdens de sessies in slaap valt. Je blijft wakker en brengt je lichaam fysiek, mentaal en emotioneel systematisch tot een diepe ontspanning.

Een uur Yoga Nidra kan voelen als vier uur slaap. Een korte Yoga Nidra sessie duurt van slechts 10 minuten tot een uur of langer. Uiteraard gaan de kortere sessies minder diep dan de langere sessies.

Bron: happywithyoga.nl

(Gast)docent: Iris Holtmeulen

Kosten: niet leden €15, Leden: geen extra kosten

Maximum 10 deelnemers. Meld je dus snel aan!

lg.jpg

Meditatie


Meditatie


 

MeDitatie - 60 minuten

Data: zondag 3 februari, 31 maart, 28 april en 2 juni

Buddha was asked,”what have you gained from meditation?” He replied “NOTHING”! However let me tell you what I have lost: anger, anxiety, depression, insecurity, fear of old age and death.” 

Ontspannen het weekend afsluiten met de 60 minuten meditatie van Nadia. Ademen, chillen en leren hoe je je gedachten kunt 'loslaten'... 

Kosten: Leden geen extra kosten. Niet leden €15 (losse les)
Aanmelden: info@namastebodymind.n

 

lg.jpg

Challenge


Challenge


 

Challenge: Yoga & Detox - 10 dagen elke dag yoga

Vanaf maandag 4 februari 2019

Wij dagen je uit om 10 dagen lang elke dag yoga te (komen) doen. In combinatie met voornamelijk vega en bio eten. Wij motiveren je onder andere per mail met leuke recepten, weetjes en inspiratie. Ervaar wat een positieve boost 10 dagen elke dag yoga en gezond eten je kan geven...

Kosten: niet leden €40, leden onbeperkt en proefmaand €15, leden strippenkaart 2 strippen en €15.

Datum: maandag 4 februari t/m woensdag 13 februari 2019

39130002_909541612589919_7608566532305584128_o.jpg

Do-In workshop


Element water

Do-In workshop


Element water

workshop Do-In | Element Water

Zondag 10 februari, 20.00 uur

Do-In Workshop | Het Water Element | Blaas en Nieren

Do-In is een bewegingsvorm waarbij de nadruk ligt op het aanspreken van het zelfgenezende vermogen en heeft de oorsprong vanuit de Chinese Geneeswijzen, Shiatsu en Martiale kunsten. Do-In bestaat uit meditatie, technieken voor genezende zelfmassage, strekkingen, innerlijke kracht oefeningen en verstilling en dynamiek worden hierin afgewisseld. Zo kan Ki (levensenergie) stromen naar plekken waar deze geblokkeerd is en rust geven daar waar onrust is.

Kracht, lenigheid, betere concentratie en ontspanning worden hierdoor sterk bevorderd. Bij Do-In beweeg je van waar je Nu bent en hoe jouw lichaam beweegt met respect voor je grenzen. Zo kun je volledig op je eigen niveau en mogelijkheden bewegen en leer je je lichaam in alle rust beter kennen en genezen.

In deze workshop gaan we veel ervaren en voelen. Het ‘Water Element’ staat centraal. Dit element hoort bij de meest Yin-fase van de seizoenen, de Winter. We geven extra aandacht aan de energie van blaas en nieren, de fysieke, emotionele en energetische eigenschappen worden belicht en voelbaar gemaakt.
Je krijgt tijdens de oefeningen informatie over de filosofie van het ‘Water Element’ en hoe dit in jou lichaam en je leven wordt weerspiegeld.

Kosten: niet leden €15, Leden: geen extra kosten
Docent: Marise Bartels

shutterstock_355565348.jpg

Aerial Yoga Basics


Aerial Yoga Basics


Workshop | Aerial Yoga Basics

Vrijdag 15 februari, 20.00 uur

Een workshop waarbij je letterlijk gaat zweven! In de workshop leer je de basics van Aerial Yoga. Er wordt hard gewerkt aan je souplesse, spierkracht en balans, maar er wordt ook veel gelachen!

Wat is Aerial Yoga?
Door gebruik te maken van een groot doek/hangmat, worden ‘moeilijke’ houdingen zoals de kopstand, voor iedereen mogelijk. Het doek ontneemt de druk uit de wervelkolom, spanning uit je nek en schouders en zorgt voor meer bewegingsvrijheid. Uiteindelijk ervaar je een ultieme ontspanning: wegzinkend en schommelend in je hangmat kom je helemaal tot rust.

Kosten: Leden geen extra kosten. Niet leden €15 (losse les)
Aanmelden: info@namastebodymind.nl

i-scream-coffee-2.jpg

PIlates bij I Scream Coffee


Did you say Pie & Lattes?

PIlates bij I Scream Coffee


Did you say Pie & Lattes?

 

Pie & Lattes ‘Après Ski editie’ bij I scream Coffee
 

Zaterdag 23 februari, 11.00 uur

Trek je foutste après ski outfit maar aan: op zaterdag 23 februari gaan we weer helemaal los tijdens de Pie & Lattes workshop. Een lekkere pittige pilates-les terwijl je mee mag zingen met Anton aus Tirol...

Na afloop heerlijke 'schnaps': koffie/thee met home-made pie! Gezelligheid (en spierpijn de volgende dag: van de oefeningen en van het lachen) gegarandeerd!

Locatie: I Scream Coffee, 2e Binnenvestgracht 14 Leiden
Prijs: Leden Namasté: € 7,50. Leden Namasté met strippenkaart: € 7,50 + 1 strip,
Niet- Leden: €15

Alle prijzen zijn incl. pilates, koffie en home made taart!

Docent: Marie-José de Koning

lg.jpg

Yin Yoga XL Workshop


Yin Yoga XL Workshop


 

Yin Yoga XL Workshop

Zondag 17 februari, 20.00 uur

Laat je onderdompelen in een extra lange Yin Yogales (1,5 uur) verzorgt door gastdocent Petra Meirink.

In ons drukke bestaan is yang vaak overheersend. Door yin yoga te beoefenen kun je de balans tussen yin en yang weer herstellen. Tijdens een les ligt de focus op het versterken en versoepelen van het bindweefsel en de gewrichten. Houdingen (asana's) worden gemiddeld 3 tot 5 minuten aangehouden, waardoor je leert om echt te ontspannen in een houding en meer stil te staan bij jezelf. Naast fysieke voordelen zorgt yin yoga ook voor een goede doorstroming van levensenergie (prana) in je lichaam. Op deze manier komt er niet alleen ruimte in je lichaam, maar ook in je hoofd en geest.

Kosten: niet leden €15, Leden: geen extra kosten

Docent: Petra Meirink

shutterstock_397463170.jpg

Workshop met je groep


Workshop met je groep


Workshop | Aerial Yoga met je eigen groep

Teambuilding, studentenuitje, vrijgezellenfeestje, babyshower... Dat vraagt om een leuke groepsactiviteit! Samen hangen, schommelen en relaxen in de doeken. 

Wij bieden groepen van 5 tot 20 personen een aerial yoga workshop aan, passend bij de groep. We starten rustig in onze gezellige lounge met koffie, thee of limonade met wat lekkers. Als iedereen helemaal 'zen' is, gaan we naar de zaal om daar de beginselen van aerial yoga aan te leren. Zodra iedereen de basistechnieken beheerst, is het PLAYTIME! Schommelen, op zijn kop, alleen, met zijn tweeën, met zijn allen... het maakt niet uit. Een goed moment om onvergetelijke foto's te maken.

Speciale wensen?

Wil je onze studio versierd hebben in een bepaald thema? Wil je een high tea? Of juist borrelhapjes? Wil je de jarige, vrijgezel of je baas 'extra'  in de spotlights zetten? Een kinderfeestje beginnen met taart en eindigen met knutselen? Vraag het gerust: wij denken graag met je mee om er een onvergetelijke middag of avond van te maken. 

Kosten: vanaf € 20 p.p. (incl koffie/thee of limo met wat lekkers)
Data: in overleg kunnen we een datum en tijd inplannen
Aanmelden: info@namastebodymind.nl