Schermafbeelding 2018-06-06 om 10.31.11.png
lg.jpg
39130002_909541612589919_7608566532305584128_o.jpg
23308659_s.jpg
shutterstock_355565348.jpg
shutterstock_397463170.jpg
Schermafbeelding 2018-06-06 om 10.31.11.png

Specials


Leuk! Weer eens wat anders. Regelmatig organiseren we leuke wisselende yoga workshops en specials: nieuwe uitdagingen en leuke extra's.

SCROLL DOWN

Specials


Leuk! Weer eens wat anders. Regelmatig organiseren we leuke wisselende yoga workshops en specials: nieuwe uitdagingen en leuke extra's.

Specials van deze maand:
 • Meditatie op Zondag - zon. 31 mrt. 20.00 uur
  60 minuten mediteren en ontspannen
  Lees meer →

 • Workshop Do-In | Je Energie - Vrij. 12 april, 20.00 uur
  In deze workshop gaan we dieper in op hoe het zit met energie.
  Lees meer →

 • Yin Yoga XL - Vrij. 19 april, 19.30 uur
  Laat je onderdompelen in een extra lange Yin Yogales.
  Lees meer →

 • Yoga Nidra (in Aerial doek) - zon. 14 april 20.00 uur
  Lekker ontspannen in het Aerial doek
  Lees meer →

 • Aerial Yoga Basics Workshop - vrijdag 10 mei 20.00 uur
  Leer de basics van Aerial Yoga
  Lees meer →

Ook leuk! Aerial Yoga met je eigen groep
Teambuilding, studentenuitje of vrijgezellenfeestje... Dat vraagt om een leuke groepsactiviteit! Samen hangen, schommelen en relaxen in de doeken.
Lees meer

lg.jpg

Meditatie


Meditatie


 

MeDitatie - 60 minuten

Data: zondag 31 maart, 28 april en 2 juni

Buddha was asked,”what have you gained from meditation?” He replied “NOTHING”! However let me tell you what I have lost: anger, anxiety, depression, insecurity, fear of old age and death.” 

Ontspannen het weekend afsluiten met de 60 minuten meditatie van Nadia. Ademen, chillen en leren hoe je je gedachten kunt 'loslaten'... 

Kosten: Leden geen extra kosten. Niet leden €15 (losse les)
Aanmelden: info@namastebodymind.n

 

39130002_909541612589919_7608566532305584128_o.jpg

Do-In workshop


Je energie

Do-In workshop


Je energie

workshop Do-In | je energie

Vrijdag 12 april, 20.00 uur

Alles bestaat uit energie. Iets lijkt vaste materie, maar in feite is alles beweging in een hogere of lagere frequentie. Je lichaam en organen hebben ook een bepaalde frequentie. Die wordt o.a. bepaald door hoe je in je vel zit, of je geaard bent, wat je eet, hoe je denkt en hoe je met emoties omgaat en wat je overtuigingen zijn.

In de Do-In werken we met de meridianen, dit zijn een soort rivieren die door je lichaam stromen en Ki (levensenergie) vervoeren, zo stroomt er Aarde en Hemel energie door je heen. De meridianen zijn allemaal verbonden met een orgaan, dat orgaan heeft weer allerlei kwaliteiten. In de cellen van je organen kun je emoties opslaan en vasthouden:

 • In de Longen en Dikke darm slaan we verdriet op

 • In de Maag en de Milt bezorgheid

 • In het Hart en Dunne darm somberheid of nervositeit

 • In de Hartbeschermer en Drievoudige verwarmer sluiten we ons af

 • In de Blaas en Nieren angst

 • In de Lever en Galblaas woede


  Als we deze emoties niet uiten en verwerken dan klontert de energie hiervan samen in de organen en de cellen en in de meridianen raken de rivieren verstopt of vervuild. Wanneer je gedachten aan een gevoel koppelt dat wordt het een emotie. Je lichaam weerspiegelt feilloos hoe het met je gaat.

  In deze workshop gaan we dieper in op hoe het zit met energie. We gaan veel aandacht besteden aan gronden en verbinding maken tussen Hara, Hart en Hoofd. Wanneer je stevig gegrond bent en in verbinding met deze drie energiebronnen, kun je jezelf veel beter voelen en ben je niet gevoelig voor negatieve energie, sferen, manipulatie en emoties van de wereld om je heen.

  Er is veel aan de hand in de wereld en alles is met elkaar verbonden, dit pikken we allemaal bewust en onbewust op. Wil je leren om meer bij jezelf te blijven, jezelf beschermen en daarmee beter in je vel zitten? Dan is deze workshop iets voor jou.


De oefeningen worden rustig en met aandacht uitgevoerd zodat je de gelegenheid krijgt om te voelen en te ervaren wat er verandert.

Kosten: niet leden €15, Leden: geen extra kosten
Docent: Marise Bartels

Yin Yoga XL Workshop


Laat je onderdompelen in een extra lange Yin Yogales (2 uur) verzorgt door gastdocent Petra Meirink.

Yin Yoga XL Workshop


Laat je onderdompelen in een extra lange Yin Yogales (2 uur) verzorgt door gastdocent Petra Meirink.

 

Yin Yoga XL Workshop

Vrijdag 19 april, 24 mei, 5 juli - 19.30 uur (2 uur)


In ons drukke bestaan is yang vaak overheersend. Door yin yoga te beoefenen kun je de balans tussen yin en yang weer herstellen. Tijdens een les ligt de focus op het versterken en versoepelen van het bindweefsel en de gewrichten. Houdingen (asana's) worden gemiddeld 3 tot 5 minuten aangehouden, waardoor je leert om echt te ontspannen in een houding en meer stil te staan bij jezelf. Naast fysieke voordelen zorgt yin yoga ook voor een goede doorstroming van levensenergie (prana) in je lichaam. Op deze manier komt er niet alleen ruimte in je lichaam, maar ook in je hoofd en geest.

Laat je onderdompelen in een extra lange Yin Yogales (2 uur) verzorgt door gastdocent Petra Meirink.

Kosten: niet leden €15, Leden: geen extra kosten, aanmelden met Fitmanager app

Docent: Petra Meirink

23308659_s.jpg

Yoga Nidra


Yoga Nidra


 

Yoga Nidra (in de Aerial doeken)

Zondag 14 april om 20.00 uur

Yoga Nidra is een oude Yogavorm die lijkt op slapen maar waarbij je niet in slaap valt. Sterker nog, je bent bijna meer alert dan wanneer je wakker bent. Je werkt naar deze staat toe door middel van een aantal systematische oefeningen en visualisaties. Je komt fysiek, mentaal en emotioneel compleet tot ontspanning en raakt daarnaast in een hele ontvankelijke staat. Hierdoor kunnen spanningen die je onbewust vasthoudt, verwerkt worden en kan je lichaam zich op verschillende vlakken compleet ontspannen. En je ervaart helemaal de ultieme ontspanning liggend in het Aerial doek: wegzinkend en schommelend in je hangmat kom je helemaal tot rust.

Bij Yoga Nidra is het niet de bedoeling dat je tijdens de sessies in slaap valt. Je blijft wakker en brengt je lichaam fysiek, mentaal en emotioneel systematisch tot een diepe ontspanning.

Een uur Yoga Nidra kan voelen als vier uur slaap. Een korte Yoga Nidra sessie duurt van slechts 10 minuten tot een uur of langer. Uiteraard gaan de kortere sessies minder diep dan de langere sessies.

Bron: happywithyoga.nl

(Gast)docent: Iris Holtmeulen

Kosten: niet leden €15, Leden: geen extra kosten

Maximum 10 deelnemers. Meld je dus snel aan!

shutterstock_355565348.jpg

Aerial Yoga Basics


Aerial Yoga Basics


Workshop | Aerial Yoga Basics

Vrijdag 10 mei, 20.00 uur

Een workshop waarbij je letterlijk gaat zweven! In de workshop leer je de basics van Aerial Yoga. Er wordt hard gewerkt aan je souplesse, spierkracht en balans, maar er wordt ook veel gelachen!

Wat is Aerial Yoga?
Door gebruik te maken van een groot doek/hangmat, worden ‘moeilijke’ houdingen zoals de kopstand, voor iedereen mogelijk. Het doek ontneemt de druk uit de wervelkolom, spanning uit je nek en schouders en zorgt voor meer bewegingsvrijheid. Uiteindelijk ervaar je een ultieme ontspanning: wegzinkend en schommelend in je hangmat kom je helemaal tot rust.

Kosten: Leden geen extra kosten. Niet leden €15 (losse les)
Vragen: info@namastebodymind.nl

shutterstock_397463170.jpg

Workshop met je groep


Workshop met je groep


Workshop | Aerial Yoga met je eigen groep

Teambuilding, studentenuitje, vrijgezellenfeestje, babyshower... Dat vraagt om een leuke groepsactiviteit! Samen hangen, schommelen en relaxen in de doeken. 

Wij bieden groepen van 5 tot 20 personen een aerial yoga workshop aan, passend bij de groep. We starten rustig in onze gezellige lounge met koffie, thee of limonade met wat lekkers. Als iedereen helemaal 'zen' is, gaan we naar de zaal om daar de beginselen van aerial yoga aan te leren. Zodra iedereen de basistechnieken beheerst, is het PLAYTIME! Schommelen, op zijn kop, alleen, met zijn tweeën, met zijn allen... het maakt niet uit. Een goed moment om onvergetelijke foto's te maken.

Speciale wensen?

Wil je onze studio versierd hebben in een bepaald thema? Wil je een high tea? Of juist borrelhapjes? Wil je de jarige, vrijgezel of je baas 'extra'  in de spotlights zetten? Een kinderfeestje beginnen met taart en eindigen met knutselen? Vraag het gerust: wij denken graag met je mee om er een onvergetelijke middag of avond van te maken. 

Kosten: vanaf € 20 p.p. (incl koffie/thee of limo met wat lekkers)
Data: in overleg kunnen we een datum en tijd inplannen
Aanmelden: info@namastebodymind.nl