Schermafbeelding 2018-06-06 om 10.31.11.png
NM_12.jpg
NM_03.jpg
Ondergaande-zon-meditatie-1024x621.jpg
39130002_909541612589919_7608566532305584128_o.jpg
75256105_s.jpg
shutterstock_284446268.jpg
75178795_s.jpg
NM_14.jpg
NM_15.jpg
Schermafbeelding 2018-06-06 om 10.31.11.png

Specials


Leuk! Weer eens wat anders. Regelmatig organiseren we leuke wisselende yoga workshops en specials: nieuwe uitdagingen en leuke extra's.

SCROLL DOWN

Specials


Leuk! Weer eens wat anders. Regelmatig organiseren we leuke wisselende yoga workshops en specials: nieuwe uitdagingen en leuke extra's.

Specials van deze maand:

  • Yoga Nidra - ontspannen in het areaal doek Lees meer →

  • Beach Yoga Noordwijk, bij mooi weer Lees meer →

    Binnenkort ook: Meditatie, Do-In workshop, Odaka Yoga Workshop, Ayurveda Workshop, Restorative Yoga Workshop en Aerial Yoga Basics en nog veel meer leuks….

Ook leuk! Aerial Yoga met je eigen groep
Teambuilding, studentenuitje of vrijgezellenfeestje... Dat vraagt om een leuke groepsactiviteit! Samen hangen, schommelen en relaxen in de doeken.
Lees meer

NM_12.jpg

Meditatie


Meditatie


 

MeDitatie

Zondag 25 augustus, 1 en 15 september om 20.00 uur

Buddha was asked,”what have you gained from meditation?” He replied “NOTHING”! However let me tell you what I have lost: anger, anxiety, depression, insecurity, fear of old age and death.” 

Ontspannen het weekend afsluiten met de meditatie van Kim. Ademen, chillen en leren hoe je je gedachten kunt 'loslaten'... 

Kosten: Leden geen extra kosten. Niet leden €15 (losse les)

 

NM_03.jpg

Yoga Nidra


Yoga Nidra


 

Yoga Nidra (in de Aerial doeken)

Data: Zondag 8 september, 13 oktober, 10 november en 15 december om 20.00 uur

Yoga Nidra is een oude Yogavorm die lijkt op slapen maar waarbij je niet in slaap valt. Sterker nog, je bent bijna meer alert dan wanneer je wakker bent. Je werkt naar deze staat toe door middel van een aantal systematische oefeningen en visualisaties. Je komt fysiek, mentaal en emotioneel compleet tot ontspanning en raakt daarnaast in een hele ontvankelijke staat. Hierdoor kunnen spanningen die je onbewust vasthoudt, verwerkt worden en kan je lichaam zich op verschillende vlakken compleet ontspannen. En je ervaart helemaal de ultieme ontspanning liggend in het Aerial doek: wegzinkend en schommelend in je hangmat kom je helemaal tot rust.

Bij Yoga Nidra is het niet de bedoeling dat je tijdens de sessies in slaap valt. Je blijft wakker en brengt je lichaam fysiek, mentaal en emotioneel systematisch tot een diepe ontspanning.

Een uur Yoga Nidra kan voelen als vier uur slaap. Een korte Yoga Nidra sessie duurt van slechts 10 minuten tot een uur of langer. Uiteraard gaan de kortere sessies minder diep dan de langere sessies.

Bron: happywithyoga.nl

(Gast)docent: Iris Holtmeulen

Kosten: niet leden €15, Leden: geen extra kosten

Maximum 11 deelnemers. Meld je dus snel aan!

Ondergaande-zon-meditatie-1024x621.jpg

Beach Yoga Noordwijk


Beach Yoga Noordwijk


 

Beach Yoga Noordwijk

Datum: bij mooi weer komt hier een datum en tijd te staan!

Yoga met uitzicht op zee en voetjes in het zand? Dat klinkt heerlijk he!? Nou, dat kan. Met mooi weer geven we regelmatig les op het strand. We verzamelen 15 minuten voor de start van de les bij de 'rotonde' aan het einde van de Koningin Astridboulevard in Noordwijk en lopen dan samen door de duinen, naar een prachtig en rustig stukje strand. Waar je kunt genieten van het mooie uitzicht en de ondergaande zon en opkomst van de maan tijdens een ontspannen yogales.

Meenemen: strandlaken & waterfles

Docent: Nathaly

Kosten: losse les €15, leden geen extra kosten.

 

39130002_909541612589919_7608566532305584128_o.jpg

Do-In workshop


Element Herfst

Do-In workshop


Element Herfst

workshop Do-In - Element herfst 

Vrijdag 6 september, 20.00 uur

Bewegen van Aarde naar Metaal

Je energie verandert in het najaar. Andere temperatuur, voeding kleding en behoeften. Misschien heb je moeite met de verandering van het licht naar vroeg donker, heeft het invloed op je stemming en fitheid. De energie beweegt naar binnen. Van Yang, het Hart, naar Yin, de Nieren. De fase daartussen is nazomer en Herfst, een belangrijke overgangsfase, oogsten, verzamelen. In deze workshop ga je veel doen en voelen, en leer je door de oefeningen heen wat filosofie is van Do-In en hoe genezend dit is. We gaan in op de Maag- en Milt meridianen. Die ons helpen te aarden, te wortelen in onszelf, en het oude los te laten via de Longen en Dikke Darm.

Wil je meer hierover leren en weten hoe je prettiger deze fase doorkomt? Vind je het fijn om met aandacht te bewegen, de energie leren verzamelen zoals de natuur dit ook doet? Dan is deze workshop zeker iets voor jou!

Wat is Do-In?
Do-In verenigt lichaam geest en ziel via prettige bewuste strekkingen, zelfmassage, meditatie, aandacht voor de adem en nog veel meer om Nu, levensenergie te laten stromen. Zachtheid, kracht, ontspanning en concentratie wisselen elkaar af waardoor je lichaam overal wordt aangeraakt. Ook van binnen word je geraakt, door te voelen en bewust te worden, ruimte te maken. Je lichaam is een landschap vol rivieren, meridianen die jouw levensenergie vervoert, verbindt met je organen, spieren, weefsels, cellen, hormonen, je diepste wezen. Ik neem je graag mee op reis.


Kosten: niet leden €15, Leden: geen extra kosten

 
75256105_s.jpg

Odaka Yoga Workshop


Odaka Yoga Workshop


Odaka Yoga (nieuw!) Workshop

Vrijdag 20 september, 20.00 uur

Odaka yoga is een ‘vloeiende’ yogastijl die de martial arts- en yogatechnieken met elkaar verenigt. De oefeningen worden gedaan in een constante golfachtige beweging. Er is geen pauze tussen de ene pose en de andere. Het is een samensmelting van technieken die erop gericht is om fysieke, mentale en emotionele spanningen te verlichten.

Odaka yoga geeft je emotionele flexibiliteit. Daardoor kun je leren jezelf en de wereld door een andere bril bekijken. Dit geeft helderheid en inzicht over hoe je dichter bij jezelf komt en hoe je jouw eigen geluk kunt creëren. Odaka yoga geeft je eindeloze mogelijkheden voor lichaam en geest. Voor Roberto en Francesca is yoga een levensstijl. Het is energie in beweging. Odaka yoga heeft voor veel mensen voor grote persoonlijke groei en transformatie gezorgd.

Bron: Urban Goddess

Kosten: leden geen extra kosten, niet leden €15

shutterstock_284446268.jpg

Ayurveda Workshop - De Basics


Ayurveda Workshop - De Basics


Ayurveda Workshop - de basics

Zaterdag 12 oktober 14.00 - 16.00 uur

Je hebt er misschien wel eens over gehoord of gelezen, Ayurveda. Een eeuwenoude Indiase geneeswijze. En het woord Ayurveda betekent vrij vertaald “Levenswijsheid”. Volgens de Ayurvedische opvatting is alles met elkaar verbonden, en kan het lichaam niet los gezien worden van de ziel en de mens van zijn omgeving. Er zijn talrijke wisselwerkingen en complexe verbindingen; emoties, verstand, lichaam, verhoudingen, sociaal leven en de invloed van tijdstippen en seizoenen...

Tijdens deze 'Workshop Ayurveda de Basics' leer je meer over deze verbindingen: herkomst/geschiedenis, voedingsleer, dosha's (welke type ben jij) en wordt er een klein stukje in praktijk gebracht tijdens een yogales. Natuurlijk staan er Ayurvedische lekkers en thee voor je klaar tijdens deze workshop!


Maximaal 10 deelnemers
Kosten: Leden geen extra kosten, Niet leden €15

75178795_s.jpg

Restorative Yoga


Restorative Yoga


 

Restorative Yoga Workshop
 

Datum: zaterdag 3 november, 12.00 uur

Restorative Yoga is een rustige vorm van yoga waarbij de nadruk ligt op het ontspannen en herstellen van het lichaam en de geest. De voornamelijke zittende en liggende houdingen worden gemiddeld 3 minuten vastgehouden. Hierdoor heb je alle tijd om echt te ontspannen.

Kosten: Leden geen extra kosten. Niet leden €15 (losse les)
 

NM_14.jpg

Aerial Yoga Basics


Aerial Yoga Basics


Workshop | Aerial Yoga Basics

Zaterdag 14 sept en 2 november: 14.00 uur

Een workshop waarbij je letterlijk gaat zweven! In de workshop leer je de basics van Aerial Yoga. Er wordt hard gewerkt aan je souplesse, spierkracht en balans, maar er wordt ook veel gelachen!

Wat is Aerial Yoga?
Door gebruik te maken van een groot doek/hangmat, worden ‘moeilijke’ houdingen zoals de kopstand, voor iedereen mogelijk. Het doek ontneemt de druk uit de wervelkolom, spanning uit je nek en schouders en zorgt voor meer bewegingsvrijheid. Uiteindelijk ervaar je een ultieme ontspanning: wegzinkend en schommelend in je hangmat kom je helemaal tot rust.

Kosten: Leden geen extra kosten. Niet leden €15 (losse les)
Vragen: info@namastebodymind.nl

NM_15.jpg

Workshop met je groep


Workshop met je groep


Workshop | Aerial Yoga met je eigen groep

Teambuilding, studentenuitje, vrijgezellenfeestje, babyshower... Dat vraagt om een leuke groepsactiviteit! Samen hangen, schommelen en relaxen in de doeken. 

Wij bieden groepen van 5 tot 20 personen een aerial yoga workshop aan, passend bij de groep. We starten rustig in onze gezellige lounge met koffie, thee of limonade met wat lekkers. Als iedereen helemaal 'zen' is, gaan we naar de zaal om daar de beginselen van aerial yoga aan te leren. Zodra iedereen de basistechnieken beheerst, is het PLAYTIME! Schommelen, op zijn kop, alleen, met zijn tweeën, met zijn allen... het maakt niet uit. Een goed moment om onvergetelijke foto's te maken.

Speciale wensen?

Wil je onze studio versierd hebben in een bepaald thema? Wil je een high tea? Of juist borrelhapjes? Wil je de jarige, vrijgezel of je baas 'extra'  in de spotlights zetten? Een kinderfeestje beginnen met taart en eindigen met knutselen? Vraag het gerust: wij denken graag met je mee om er een onvergetelijke middag of avond van te maken. 

Kosten: vanaf € 20 p.p. (incl koffie/thee of limo met wat lekkers)
Data: in overleg kunnen we een datum en tijd inplannen
Aanmelden: info@namastebodymind.nl

New Page


New Page