Schermafbeelding 2018-06-06 om 10.31.11.png
90771689_s.jpg
NM_12.jpg
NM_18.jpg
sky-3076863_1280.jpg
NM_14.jpg
NM_03.jpg
Ondergaande-zon-meditatie-1024x621.jpg
NM_15.jpg
Schermafbeelding 2018-06-06 om 10.31.11.png

Specials


Leuk! Weer eens wat anders. Regelmatig organiseren we leuke wisselende yoga workshops en specials: nieuwe uitdagingen en leuke extra's.

SCROLL DOWN

Specials


Leuk! Weer eens wat anders. Regelmatig organiseren we leuke wisselende yoga workshops en specials: nieuwe uitdagingen en leuke extra's.

Specials van deze maand:


 • Yin Yoga XL - Vrij. 19 april, 19.30 uur
  Laat je onderdompelen in een extra lange Yin Yogales.
  Lees meer →

 • Meditatie op Zondag - zon. 28 april 20.00 uur
  60 minuten mediteren en ontspannen.
  Lees meer →

 • Yoga Beginners Workshop - zaterdag 4 mei 12.00 uur
  Voor de beginnende yogi of de yogi die zijn/haar kennis wil vergroten.
  Lees meer →

 • Nieuwe Maan Ceremonie - zon. 5 mei 20.00 uur
  Leer meer over de kracht van de Nieuwe Maan.
  Lees meer →

 • Aerial Yoga Basics Workshop - vrijdag 10 mei 20.00 uur
  Leer de basics van Aerial Yoga.
  Lees meer →

Ook leuk! Aerial Yoga met je eigen groep
Teambuilding, studentenuitje of vrijgezellenfeestje... Dat vraagt om een leuke groepsactiviteit! Samen hangen, schommelen en relaxen in de doeken.
Lees meer

90771689_s.jpg

Yin Yoga XL Workshop


Laat je onderdompelen in een extra lange Yin Yogales (2 uur) verzorgt door gastdocent Petra Meirink.

Yin Yoga XL Workshop


Laat je onderdompelen in een extra lange Yin Yogales (2 uur) verzorgt door gastdocent Petra Meirink.

 

Yin Yoga XL Workshop

Vrijdag 19 april, 24 mei, 5 juli - 19.30 uur (2 uur)


In ons drukke bestaan is yang vaak overheersend. Door yin yoga te beoefenen kun je de balans tussen yin en yang weer herstellen. Tijdens een les ligt de focus op het versterken en versoepelen van het bindweefsel en de gewrichten. Houdingen (asana's) worden gemiddeld 3 tot 5 minuten aangehouden, waardoor je leert om echt te ontspannen in een houding en meer stil te staan bij jezelf. Naast fysieke voordelen zorgt yin yoga ook voor een goede doorstroming van levensenergie (prana) in je lichaam. Op deze manier komt er niet alleen ruimte in je lichaam, maar ook in je hoofd en geest.

Laat je onderdompelen in een extra lange Yin Yogales (2 uur).

Kosten: niet leden €15, Leden: geen extra kosten, aanmelden met Fitmanager app

Docent: Petra Meirink

NM_12.jpg

Meditatie


Meditatie


 

MeDitatie - 60 minuten

Data: zondag 28 april en 2 juni

Buddha was asked,”what have you gained from meditation?” He replied “NOTHING”! However let me tell you what I have lost: anger, anxiety, depression, insecurity, fear of old age and death.” 

Ontspannen het weekend afsluiten met de 60 minuten meditatie van Nadia. Ademen, chillen en leren hoe je je gedachten kunt 'loslaten'... 

Kosten: Leden geen extra kosten. Niet leden €15 (losse les)
Aanmelden: info@namastebodymind.n

 

NM_18.jpg

Yoga Beginners Workshop


Voor de beginnende yogi of de yogi die zijn/haar kennis wil vergroten

Yoga Beginners Workshop


Voor de beginnende yogi of de yogi die zijn/haar kennis wil vergroten


Yoga Beginners Workshop

Zaterdag 4 mei, 12.00 uur (workshop duurt circa 2 uur)

Of je nu nieuw bent bij yoga, terug wilt komen naar een regelmatige beoefening of je kennis in de yoga wilt verbeteren, dan ben je erg blij met deze Yoga Beginners Workshop! In deze workshop leer je de basis van een aantal belangrijke onderdelen van yoga en leer je meer over de diverse yogavormen. Met ook aandacht voor ademhalingstechnieken en yogafilosofie. En natuurlijk gaan we ook lekker bewegen en oefenen.

Iedereen kan meedoen, jong of oud, beginner of gevorderd! 

Maximaal 15 deelnemers
Kosten: €25


sky-3076863_1280.jpg

Nieuwe Maan Ceremonie


Nieuwe Maan Ceremonie


workshop Nieuwe Maan Ceremonie

Zondag 5 mei, 20.00 uur

Oké, we kunnen het niet ontkennen: de maan is nogal krachtig! Het zorgt voor de beweging van oceanen en verlicht onze nachten. Niet zo gek dat veel mensen veranderingen voelen tijdens een nieuwe maanfase. Maar wanneer is het dan eigenlijk nieuwe maan?

De nieuwe maan is precies wanneer je de maan als een ‘schim’, een heel klein sikkeltje ziet! De maan staat dan namelijk tussen de aarde en de zon en je ziet daardoor alleen de schaduwkant van de maan.

De nieuwe Maan staat voor een nieuw begin, dit is het perfecte moment om nieuwe projecten te starten. Heb je nieuwe plannen op werkgebied, liefde, bijvoorbeeld reizen? Tijdens de fase van de nieuwe Maan kun je hier het beste mee beginnen.

Wil je meer weten over de kracht van de maan en wil je aan de slag gaan met de kracht van de Nieuwe Maan? Dan is de Nieuwe Maan Ceremonie Workshop op zondag 5 mei wat voor jou!

Alvast meer weten over de Nieuwe Maan? Check ons Blog →

Kosten: niet leden €15, Leden: geen extra kosten
Docent: Nadia Huijzer

NM_14.jpg

Aerial Yoga Basics


Aerial Yoga Basics


Workshop | Aerial Yoga Basics

Vrijdag 10 mei, 20.00 uur

Een workshop waarbij je letterlijk gaat zweven! In de workshop leer je de basics van Aerial Yoga. Er wordt hard gewerkt aan je souplesse, spierkracht en balans, maar er wordt ook veel gelachen!

Wat is Aerial Yoga?
Door gebruik te maken van een groot doek/hangmat, worden ‘moeilijke’ houdingen zoals de kopstand, voor iedereen mogelijk. Het doek ontneemt de druk uit de wervelkolom, spanning uit je nek en schouders en zorgt voor meer bewegingsvrijheid. Uiteindelijk ervaar je een ultieme ontspanning: wegzinkend en schommelend in je hangmat kom je helemaal tot rust.

Kosten: Leden geen extra kosten. Niet leden €15 (losse les)
Vragen: info@namastebodymind.nl

NM_03.jpg

Yoga Nidra


Yoga Nidra


 

Yoga Nidra (in de Aerial doeken)

Zondag 12 mei, 16 juni en 14 juli om 20.00 uur

Yoga Nidra is een oude Yogavorm die lijkt op slapen maar waarbij je niet in slaap valt. Sterker nog, je bent bijna meer alert dan wanneer je wakker bent. Je werkt naar deze staat toe door middel van een aantal systematische oefeningen en visualisaties. Je komt fysiek, mentaal en emotioneel compleet tot ontspanning en raakt daarnaast in een hele ontvankelijke staat. Hierdoor kunnen spanningen die je onbewust vasthoudt, verwerkt worden en kan je lichaam zich op verschillende vlakken compleet ontspannen. En je ervaart helemaal de ultieme ontspanning liggend in het Aerial doek: wegzinkend en schommelend in je hangmat kom je helemaal tot rust.

Bij Yoga Nidra is het niet de bedoeling dat je tijdens de sessies in slaap valt. Je blijft wakker en brengt je lichaam fysiek, mentaal en emotioneel systematisch tot een diepe ontspanning.

Een uur Yoga Nidra kan voelen als vier uur slaap. Een korte Yoga Nidra sessie duurt van slechts 10 minuten tot een uur of langer. Uiteraard gaan de kortere sessies minder diep dan de langere sessies.

Bron: happywithyoga.nl

(Gast)docent: Iris Holtmeulen

Kosten: niet leden €15, Leden: geen extra kosten

Maximum 10 deelnemers. Meld je dus snel aan!

Ondergaande-zon-meditatie-1024x621.jpg

Beach Yoga Noordwijk


Beach Yoga Noordwijk


 

Beach Yoga Noordwijk

Datum: Bij mooi weer volgt hier een datum...

Yoga met uitzicht op zee en voetjes in het zand? Dat klinkt heerlijk he!? Nou, dat kan. Met mooi weer geven we regelmatig les op het strand. We verzamelen 15 minuten voor de start van de les bij de 'rotonde' aan het einde van de Koningin Astridboulevard in Noordwijk en lopen dan samen door de duinen, naar een prachtig en rustig stukje strand. Waar je kunt genieten van het mooie uitzicht en de ondergaande zon en opkomst van de maan tijdens een ontspannen yogales.

Met mooi weer op de loer komt hier vaker een datum en tijd te staan :-) Houd Facebook & Instagram in de gaten voor de laatste update(s).

SEE YOU AT THE BEACH!

Meenemen: strandlaken & waterfles

Docent: Nathaly

Kosten: losse les €15, leden geen extra kosten.

 

NM_15.jpg

Workshop met je groep


Workshop met je groep


Workshop | Aerial Yoga met je eigen groep

Teambuilding, studentenuitje, vrijgezellenfeestje, babyshower... Dat vraagt om een leuke groepsactiviteit! Samen hangen, schommelen en relaxen in de doeken. 

Wij bieden groepen van 5 tot 20 personen een aerial yoga workshop aan, passend bij de groep. We starten rustig in onze gezellige lounge met koffie, thee of limonade met wat lekkers. Als iedereen helemaal 'zen' is, gaan we naar de zaal om daar de beginselen van aerial yoga aan te leren. Zodra iedereen de basistechnieken beheerst, is het PLAYTIME! Schommelen, op zijn kop, alleen, met zijn tweeën, met zijn allen... het maakt niet uit. Een goed moment om onvergetelijke foto's te maken.

Speciale wensen?

Wil je onze studio versierd hebben in een bepaald thema? Wil je een high tea? Of juist borrelhapjes? Wil je de jarige, vrijgezel of je baas 'extra'  in de spotlights zetten? Een kinderfeestje beginnen met taart en eindigen met knutselen? Vraag het gerust: wij denken graag met je mee om er een onvergetelijke middag of avond van te maken. 

Kosten: vanaf € 20 p.p. (incl koffie/thee of limo met wat lekkers)
Data: in overleg kunnen we een datum en tijd inplannen
Aanmelden: info@namastebodymind.nl