NM_07.jpg

Pilates

Tijdens een Pilates-les ben je vooral bezig met kracht, souplesse en controle. Joseph Pilates noemde het ook wel ‘contrology’: controle van beweging door concentratie van de geest. Door dynamische (bewegende) oefeningen op de mat uit te voeren, werk je aan sterk ‘powerhouse/innerlijk corset…oftewel een sterke buik en een soepele rug! Vanwege de intensiteit duurt deze les ‘slechts’ 60 minuten. 

Een les waarin zittende en liggende oefeningen op een mat worden gedaan. Alle oefeningen zijn dynamisch: je blijft bewegen! Het hele lichaam, en vooral het zogenaamde 'core' (rug en buik, bekken en billen) wordt sterker en soepeler gemaakt. De les heeft niet alleen invloed op het lichaam: pilates zorgt voor meer energie en verlaagt stress. Lichaam en geest komen meer in balans!

Intensiteit: 3 | Ook geschikt voor beginners!
Rooster: di. 19.00 uur en za. 09.00 uur


Proefmaand:

4 weken onbeperkt lessen

voor €55

Wil je alles lessen een keer proberen? Dat kan! Met een proefmaand kun je 4 weken lang alle lessen uitproberen en voelen welke lessen bij jou passen. Betaling via iDeal en met je eigen account kun je alle lessen online reserveren.