Hoera! In oktober bestaat Namasté 3 jaar

En dat willen wij natuurlijk graag vieren! En daarom is het de hele maand oktober feest met allerlei leuke cadeau's, activiteiten en extra's:


 

Cadeaupakket bij 1 of 2 jaar abonnement

Sluit je in oktober een 1 jaar (€55 p/m) of 2 jaar (€44p/m) contract af dan ontvang je een GRATIS 'yoga-cadeaupakket' t.w.v. €50 met allerlei leuke, handige en lekkere (yoga) goodies. Kom je regelmatig gemiddeld 2 lessen per week, dan is dit abonnement wat voor jou. Let op! Er zijn een beperkt aantal pakketen beschikbaar. Deze actie is geldig van 4 oktober t/m 31 oktober 2019.

Ja, ik wil graag een 1 jaar of 2 jaar abonnement met cadeaupakket:


 

Koop een 10-rittenkaart en krijg 1 les cadeau

Koop je in oktober een 10-rittenkaart (€110, 3 maanden geldig), dan ontvang je 1 les van ons cadeau. Je krijgt dus 11 lessen voor de prijs van 10. Het enige wat je hoeft te doen is online je kaart te kopen en dan voegen wij een extra les toe. Heb je een lopende kaart? Dan kunnen we je nieuwe kaart in laten gaan wanneer je oude op is. Deze actie is geldig van 6 oktober t/m 31 oktober 2019.


 

42396139_m.jpg

Nieuw bij Namasté zijn de ontspanning- stoelmassages. En de hele maand oktober geven wij GRATIS stoelmassages: 20 minuten heerlijk ontspannen in de stoel, met veel aandacht voor nek, schouders en rug.

Reserveer snel je plekje via je account, we hebben een beperkt aantal plekken. Voorwaarden: alleen voor leden van Namasté met een actief abonnement (proefmaand, strippenkaart, 1- of 2 jaar abonnement), 1 stoelmassage per persoon, actie is geldig t/m 31 oktober 2019.

 

unnamed-7.jpg

 

Namasté bestaat in oktober 3 jaar en daarom geven wij 3x een maand onbeperkt yoga cadeau t.w.v. €110. Het enige wat je hoeft te doen is je vriend(in) te taggen in het Facebook of Instagram berichtje met deze foto en maak kans op een hele maand samen onbeperkt yoga.

De winnaars worden 31 oktober 2019 bekend gemaakt via Facebook en Instagram. Ingangsdatum van de maand onbeperkt yoga in overleg.