Aerial Yoga
 

NM_20.jpg

In deze les maken we gebruik van grote doeken, een soort ‘hangmatten’. De doeken helpen je om diverse yogahoudingen te kunnen aannemen en zelfs ‘onmogelijke’ poses (zoals een hand/kopstand) uit te voeren. Het speelse karakter van deze les zorgt ervoor dat er vooral veel gelachen wordt, maar ook behoorlijk intensief is. Maar alle inspanning wordt beloond: aan het einde van de les mag je heerlijk relaxen in het doek… wedden dat je er niet meer uit wil komen?

Wil je de basics van Aerial Yoga leren? Dan is de Aerial Yoga Basics Workshop wat voor jou. Regelmatig staan de basics lessen op het rooster.

Intensiteit: 3 | gevorderden (Wil je beginnen met Aerial Yoga? Dan raden de Basics Workshop aan)

Rooster: elke maandag 20.30 uur

 

Ook leuk met je eigen groep!

Teambuilding, studentenuitje, vrijgezellenfeestje, babyshower... Dat vraagt om een leuke groepsactiviteit! Samen hangen, schommelen en relaxen in de doeken. Wij bieden groepen van 5 tot 20 personen een aerial yoga workshop aan, passend bij de groep. We starten rustig in onze gezellige lounge met koffie, thee of limonade met wat lekkers. Als iedereen helemaal 'zen' is, gaan we naar de zaal om daar de beginselen van aerial yoga aan te leren. Zodra iedereen de basistechnieken beheerst, is het PLAYTIME! Schommelen, op zijn kop, alleen, met zijn tweeën, met zijn allen... het maakt niet uit. Een goed moment om onvergetelijke foto's te maken.

Speciale wensen?

Wil je onze studio versierd hebben in een bepaald thema? Wil je een high tea? Of juist borrelhapjes? Wil je de jarige, vrijgezel of je baas 'extra'  in de spotlights zetten? Een kinderfeestje beginnen met taart en eindigen met knutselen? Vraag het gerust: wij denken graag met je mee om er een onvergetelijke middag of avond van te maken. 

Kosten: vanaf € 20 p.p. (incl koffie/thee of limo met wat lekkers)
Data: in overleg kunnen we een datum en tijd inplannen